az egyesület | akikre büszkék vagyunk | programok | fotóalbum | kiadványaink | elérhetõség | hírlevél

Támogatóink:
 
 
Lezajlottak a születésnapi programok

A rendezvényeken készült képeket itt nézhetitek meg!

Augusztus 31 én, rendben lezajlottak a születésnapi rendezvényeink. Nagyon sokan megtiszteltek bennünket, és együtt ünnepelhettünk. Köszönjük mindenkinek, aki itt volt, és velünk töltötte ezt a csodálatos napot!

Már korán reggel mozgolódtunk a kastély kertben, sátrat állítottunk, össze raktuk a trambulint, ugrálóvárat, kitakarítottuk a házat, megigazítottuk még utoljára a kiállítást.

Az elsõ programunk a gyalogtúra volt. A várakozásoknak megfelelõen, népes csapat jött össze. A túra célja a közös ünneplésen kívül az volt, hogy megismerjük városunkat, így kaphattunk információt a régi malomról, a Hétvezér facsoportról, a halas-tóról, a lengõhídról stb. A túra végén egy totó kitöltésével részt vehettek a gyaloglók egy versenyben is, melynek eredményhirdetése a kiállítás megnyitóján volt.

A délutáni elsõ program az ünnepi közgyûlés. 15 órakor vette kezdetét Cselovszki Ildikó levezetõ elnök köszöntõjével. Megválasztottuk a jegyzõkönyvvezetõt, és a jegyzõkönyv hitelesítõket is. Ezután 1. napirendi pontként az Tóth János elnök emlékezett az elmúlt 20 évrõl. Majd Lakatos Béla polgármester kért szót, és méltatta az egyesület városunkban végzett munkáját, és a végén átadott egy díszes plakettet. Õt követte Horváthy Lóránt a KEM SZÖSZ elnöke, aki szintén csupa jót mondott az egyesületrõl, és õ sem érkezett üres kézzel, egy díszes serleget vehettünk át tõle, majd az alapítótagoknak külön emléklappal köszönte meg a munkájukat. A következõ hozzászóló Simon Péter elnök úr volt a Kékes Túrista egyesületbõl. Õ a közös programokat emelte ki, és, hogy mindíg szívesen jön ebbe a jókedélyû, barátságos csapatba, majd átadta ajándékait. Kovács Károly klubtársunk is szólásra emelkedett, és õ is arról beszélt, hogy milyen jó egy ilyen társasághoz tartozni, és átnyújtott a saját és az Innoveng kft. nevében ktámogatást. A hozzászólók végén, de nem utolsósorban Szolga Ferenc (PIPI) az Alba-Regia Barlangkutató Csoport vezetõje méltatta az együtt töltött éveket, és átadta az egyesületünknek a Barlangkutatásért emlékérmet. Nem volt könnymentes a barátságunkról elmondott pár mondat. A 2. napirendi pontban a díjak átadása következett. Az Év Bakancsosa díjjal kezdtük, az idén Gruber Károly kapta az egyesület legmagasabb kitüntetését. Az ajándékait az Alpin Kft és a Rajos Fagyizó ajánlotta fel. Következtek a Kimagasló munkát végzõk: Böde Katalin, Balogh Attila, Nyéki Ágnes. Az õ ajándékukat szintén az Alpin Kft ajánlotta fel, valamint az egyesület készítette. És a végén a elismerésben részesültek, mindazok akik kiváló munkát végeztek az egyesület érdekében: Bartos Ádám, Szalai Erzsébet, Szalai József, Cselovszki Ildikó, Cselovszki János, Meszlényi János, Szilágyi Mária, Markotics Éva, Somogyiné Lentulai Eszter, Rácz Péter, Nyéki Tiborné, Nyéki Tibor, Szlukovényi Anna, Borvendég Mátyásné, Hateier László, Szabó Norbert. A ajándékozás végén még egy kis meglepetés az elnöknek az elmút 20 évért cserébe.

3. napirendi pont az egyebek: Itt került bemutatásra legújabb kiadványunk, Indulj el egy úton címmel. A kiadványt Balogh Attila mutatta be. A közgyûlés végén az elnök meghívott mindenkit a fogadásra.

Délutáni második program: A fogadás, nagyon jól sikerült, Szalai Ákos barátunk kitett magáért, egész kis svéd asztal fogadta a résztvevõket. Mindenki talált valami finomat magának. Sõt még születésnapi torta is volt, hatalmas. Az ital önkiszolgáló volt, sörcsap, boros kancsók, rövid italok, és üditõk voltak a kínálatban, bõséggel.

Délutáni harmadik program: A kiállítás megnyitója következett. Az elsõ részben átadtuk a túrán, és totón elért eredmények alapján, a  helyezetteknek a díjakat, majd Cselovszki Ildikó megnyitotta a kiállítást. 3 helységben mutattjuk be az egyesület életét, az általunk ûzött sportokat. Kísérõ rendezvényként Ágoston Eszter klubtársunk Erdélyben készítet képeit tekinthették meg a látogatók.

Záró programként beszélgetés, tábortûz, gitározás, utcabál. Elég sokáig kitartottunk.

Köszönjük azoknak, akik megtiszteltek bennünket, a testvéregyesületeinknek:

Alba-Regia Barlangkutató Csoportnak, Élettér Egyesületnek, Kékes Túrista Egyesületnek

A Támogatóinknak:

Ács Város Önkormányzatának, Emberi Erõforrások Minisztériumának, Hartmann Kft-nek, Nemzeti Együttmûködési Alapnak, Komáromi Mezõgazdasági ZRT-nek, Tesz-Vesz Kft-nek, Alpin Kft-nek, Innoveng 1. Kft-nek, Agroseft Bt-nek, Rajos Fagyizónak, Bálint Cukrászdának, Németh Cukrászdának, Bábolnai Pékségnek, Bartók Béla Mûvelõdési Háznak, tersege.hu-nak, Ácsi Gárdonyi Géza Álatlános Iskola és Szakiskolának, Görözdi és Társa Kft-nek, Montázs Bt-nek, Kreati.hu-nak, Csányi Józsefnének, Csöbönyei Imrének, Csuka Lászlónak, Hateier Lászlónak, Hájos Lászlónak, Kovács Károlynak, Péntekné Pendl Veronikának.